&noscript=1 />

WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?

TUINADVIES

Hoe duurzaam is uw tuin of buitenruimte eigenlijk? En hoe zit het met de biodiversiteit, onderhoudsstaat en functionaliteit? Janse & Berkhof Tuinen voert tuininventarisaties en terreinscans uit voor onder meer recreatiebedrijven, scholen, zorginstellingen, overheidsinstellingen en particulieren. Ze vormen de basis voor bijvoorbeeld een meerjarenonderhoudsplan, een verduurzamingstraject of ontwerp voor een duurzame tuin of buitenruimte.

Meer over tuinadvies

TUINONTWERP

Een goede vlakverdeling, fraaie zichtlijnen, een slim beplantingsplan; het zorgt ervoor dat u straks in elke seizoen geniet van uw tuin of buitenruimte. Onze tuinarchitect speelt met hoogtes, kleuren en contrasten. En houdt in het ontwerp al rekening met het onderhoud en de langetermijnontwikkeling van bloemen, kruiden, planten en bomen.

Meer over tuinontwerp

TUINAANLEG

Janse & Berkhof Tuinen legt tuinen en buitenruimtes aan in elke stijl. Van een landelijke tuin tot een moderne tuin en van een kindvriendelijke tuin tot een natuurlijke tuin. Welke stijl u ook aanspreekt, we zullen u altijd inspireren om uw tuin of buitenruimte zo duurzaam en klimaatbestendig mogelijk in te richten.

Meer over tuinaanleg

TUINONDERHOUD

Hagen knippen, bomen snoeien, borders bijwerken, gazons opknappen, onkruid verwijderen, (zwem)vijvers onderhouden; we nemen het tuinonderhoud graag van u over. Eenmalig of op basis van een voordelig onderhoudscontract.

Meer over tuinonderhoud

TUINRENOVATIE

Tevreden met de indeling van uw tuin, maar mist u sfeer of is de beplanting door de jaren heen verrommeld? Dan is een tuinrenovatie interessant. Zullen we eens kijken of we met een paar slimme ingrepen en een doordacht beplantingsplan uw bestaande tuin een make-over kunnen geven?

Stel uw vraag over tuinrenovatie

BOOMVERZORGING

Janse & Berkhof Tuinen beschikt over eigen boomspecialisten. Ze ontzorgen u graag bij het eenmalig of meerjarig onderhoud van uw boom of bomen. Van snoeien tot de bestrijding van schimmels en bladziekten of de verplichte controle (VTA) van uw boom of bomen. Uiteraard kunnen we ook bomen voor u kappen.

Meer over boomverzorging

Kennis maken?

Neem contact met ons op.