&noscript=1 />

Tuininspiratie

U wilt een nieuwe tuin aanleggen, maar waar te beginnen? Hoe wilt u het indelen en welke beplanting wilt u bijvoorbeeld gebruiken? Er zijn zoveel mogelijkheden dat wij het begrijpen als u door de bomen het bos niet meer ziet. We hebben daarom onze mooiste duurzame tuinen voor u op een rijtje gezet, zodat u wat tuininspiratie kunt opdoen.

duurzame tuin

Een grotere tuin houd je dynamisch door te werken met contrasten. Zo combineerden we in deze landschapstuin in Voorthuizen een strakke bestrating met organische gazons. We creëerden hoogteverschillen met borders en hagen, waardoor je er heerlijk beschut zit.

Meer over duurzame tuin

bedrijfstuin

Steeds meer bedrijven willen vergroenen, wat wij een prachtige ontwikkeling vinden. Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen pakte het groots aan. We creëerden er een mini-ecologische route langs het kronkelende belevingspad. We houden van een groene omgeving.

Meer over bedrijfstuin

groene schoolpleinen

Van natuurlijke speeltoestellen tot sfeervolle zitjes of zelfs een moestuin: met een groen schoolplein kun je heel veel kanten op. Het groene schoolplein van Aeres in Nijkerk is een mooi voorbeeld van hoe je een schoolplein een natuurlijke uitstraling geeft.

Meer over groene schoolpleinen
Boerderijtuin

boerderijtuin

In een boerderijtuin is vaak ontzettend veel ruimte. Daardoor is er veel mogelijk, maar het kan ook een uitdaging zijn om tot een boerderij tuinontwerp te komen dat echt werkt. U wilt tenslotte niet tegen een platte vlakte aan kijken! Onze specialisten werken daarom met

Meer over boerderijtuin

villatuin

Door alle ruimte is er in een villatuin vaak ontzettend veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan glooiende heuvels en grote bomen, planten en hagen die de zichtlijnen in uw tuin net even wat spannender maken. Knusse zitjes, een houten veranda of een vuurplaats waar u in uw vrije tijd lekker ontspant en geniet van uw tuin.

Meer over villatuin

landelijke tuin

De verbinding met de natuur, dat is het startpunt bij het ontwerpen van een landelijke tuin. Zoals in deze duurzame tuin in Kootwijk, waar je vanaf het terras zo uitkijkt over de omliggende natuur. Door de lange zichtlijnen lijkt de tuin door te lopen in de omgeving, wat een heerlijk gevoel van ruimte geeft.

Meer over landelijke tuin

luxe tuin

Bij het ontwerpen van een luxe tuin laten we ons graag inspireren door de omgeving én door uw woning. Een mooi voorbeeld is deze natuurlijke tuin met vijver en vuurplaats die we ontwierpen in Arnhem. We zochten in dit ontwerp de verbinding met de bomenrij achter het huis om zo een heerlijk gevoel van vrijheid te creëren.

Meer over luxe tuin

Kennis maken?

Neem contact met ons op.