&noscript=1 />

Natuurlijke tuin met vuurplaats

Een stukje natuur cadeau

In het ontwerp voor deze tuin hebben we de verbinding gezocht met de prachtige bomenrij achter het huis. Een stukje natuur dat je als het ware cadeau krijgt. De open zichtlijn naar deze bomenrij zorgt voor een groot gevoel van vrijheid. Zelfs als je binnen bent, voelt het alsof je in de natuur bent. Dichtbij de woning en om het terras vormen bomen, heesters en beplanting een natuurlijke afscheiding met de buren. Privacy zonder planken!

Vijftig tinten groen

De meerstammige Albizia is een van onze favoriete bomen. Hij geeft lekker veel body in je tuin, zonder dat ‘ie heel hoog wordt. En dan die grillige vormen en het fijne blad; echt een plaatje toch? Zeker in combinatie met die mooie mix van siergrassen. Doordat ze allemaal hun eigen groentint hebben, ontstaat reliëf in de borders. De kleur in deze tuin komt onder meer van Asters, Anemonen, Gaura’s en Verbena’s.

Sfeervolle vuurplaats

Via de brede stapstenen loop je naar de vuurplaats, die grenst aan de openbare groene ruimte. De organische, ronde vormen komen hier weer terug. Dat versterkt het gevoel van geborgenheid. Laat die lange avonden rond het vuur maar komen! Aan de andere kant van het pad vind je een stijlvolle vijver. Water in je tuin is altijd een goed idee! Vooral vogels zijn er dol op, maar je doet er ook bijvoorbeeld egels en libellen een plezier mee. De strakke lijnen van deze vijver doen nog iets belangrijks: als je in de woning staat, trekken ze je blik de diepte in. Zo zie je meer van je tuin!

Kennis maken?

Neem contact met ons op.