&noscript=1 />

TUIN AANLEGGEN

U heeft meer plezier van een tuin die goed is aangelegd. Want als tuinaanleg goed gebeurt, heeft u een tuin die elk seizoen groeit en bloeit en u steeds opnieuw verrast. Zo’n duurzame, ecologische tuin aanleggen is iets waar wij u graag bij helpen. Of u nu een particulier, school, (recreatie)bedrijf, zorginstelling of overheid bent. Laat u inspireren door onze tuinen.

DUURZAME TUIN AANLEGGEN IN ELKE STIJL

Bij Janse & Berkhof Tuinen leggen we exclusieve tuinen aan in alle stijlen. We kunnen zowel kleine als grote tuinen aanleggen en denken graag met u mee over een geschikt tuinontwerp. We zijn benieuwd welke tuinstijl u aanspreekt! Laat u alvast inspireren door natuurlijke tuinen die we al aangelegd hebben:

  • Landelijke tuin
  • Luxe tuinen
  • Villatuinen
  • Boerderijtuinen
  • Stadstuinen
  • Bedrijfstuinen
  • Groene schoolpleinen

Of misschien gaat uw voorkeur wel uit naar een moderne tuin, loungetuin, kindvriendelijke tuin, prairietuin, rotstuin, bloementuin, landschapstuin, wilde tuin of Engelse tuin. We zullen u hoe dan ook altijd inspireren om uw tuin of buitenruimte zo duurzaam en klimaatbestendig mogelijk in te richten.

Bekijk onze projecten

TUINAANLEG MET GROEN IN DE HOOFDROL

Want als wij een tuin aanleggen, speelt groen altijd de hoofdrol. We zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen opknapt van een beetje natuur om zich heen. Bomen, hagen, planten, grassen, bloemen, struiken en kruiden; ze geven geur, kleur en smaak aan uw tuin en helpen de biodiversiteit een handje. En met een slimme plantenkeuzes kost het écht niet meer tijd om zo’n groene tuin te onderhouden. Ook zijn er diverse manieren om de onderhoudskosten te verlagen door bijvoorbeeld water slimmer op te vangen.

SIERBESTRATING

Groen is niet het enige milieuvriendelijke materiaal dat we gebruiken. Als ecologische tuinaannemer is ook bestrating aanleggen voor ons een gelegenheid om een resultaat met een zo positief mogelijke footprint neer te zetten. Of het nu om terras- of tuintegels laten leggen gaat. Of misschien wilt u wel een tuinpad, border of ander element van tegels laten voorzien. Ons team van specialisten zet hun talent en vakmanschap graag in om natuurlijke materialen te gebruiken voor uw nieuwe tuin.

GROTE OF KLEINE VIJVER AANLEGGEN

Eén van onze specialiteiten is het aanleggen van natuurlijke vijvers en zwemvijvers. Een echte aanrader, als u de ruimte in uw tuin heeft. Ook in andere gevallen hebben wij oog voor water in de tuin. Zo voorkomen we wateroverlast bij piekbuien met verbeteringen in de bodemstructuur en slimme oplossingen rondom beregening, zoals infiltratiekratten of hydroblokken. Uw tuin houdt in droge periodes meer water vast en u heeft er meer plezier van.

TUIN LATEN AANLEGGEN MET BETROUWBARE PARTNERS

Een sfeervolle veranda met buitenkeuken om te loungen? Speeltoestellen of een boomhut voor de kinderen? Het kan allemaal. Omdat wij op ons best zijn als we met groen werken, schakelen we daarbij betrouwbare partners in. Natuurlijk blijven wij daarbij uw aanspreekpunt en voelen we ons verantwoordelijk voor het eindresultaat. We werken trouwens ook graag samen met bedrijven die u aandraagt.

TUINAANLEG KOSTEN

Wilt u uw tuin laten doen door onze duurzame hoveniers? We geven u graag duidelijkheid over wat een grote tuin inrichten zal kosten. Dat kan alleen met een offerte, zodat we rekening kunnen houden met al uw wensen. Vraag de kosten van uw tuinaanleg of eerst persoonlijk tuinadvies aan door  contact op te nemen. We helpen u zo snel mogelijk verder.

Neem contact op

Kennis maken?

Neem contact met ons op.