&noscript=1 />

Groene tuin met organisch lijnenspel

Organisch lijnenspel

Een strak en organisch lijnenspel waarin de nadruk ligt op groen is de basis van uw ontwerp.
Als verharding is gekozen voor een combinatie van schellevis tegels met gebakken klinkers en grind. De cortenstalen randen, die de borders hoogte geven, zorgen voor een speels effect. Er worden verschillende hoogtes aangehouden.

Hoogteverschillen

De borders zullen gelaagd zijn opgebouwd middels diverse soorten vaste planten en ligusterwolken. De tuin is uitgelicht middels spots van In-Lite en deze brengen de tuin tot leven in de avonduren. De gemetselde muur is op 2 vlakken bekleed met groen, de uitstraling van de gemetselde muur wordt behouden door een stuk vrij te laten van klimmers. De pergola brengt hoogte en body in de tuin, deze zal een natuurlijke schaduw met zich meebrengen. De pergola kan de basis vormen voor een eventuele klimmer of een schaduwdoek (optioneel). Het dakterras is een plek voor lounge, groen en schaduw.

Natuurlijke scheiding

Verhoogde plantenbakken om de privacy te waarborgen en een zonnedoek maakt het een comfortabele plek tussen het groen. In de voortuin is een dubbele toegang gecreëerd met dakboom en palenrijen. Ook deze borders zullen bestaan uit gelaagde beplanting middels vaste planten en ligusterwolken.

Kennis maken?

Neem contact met ons op.