&noscript=1 />

Hovenier Ede

Van het ontwerpen van uw duurzame tuin tot de aanleg en het onderhoud ervan – bij Janse & Berkhof Tuinen weten we als geen ander hoe we een tuin of buitenruimte creëren waar u elke dag van geniet en die ook nog eens een lage ecologische footprint heeft. Dus wilt u in gesprek met een duurzame hovenier in omgeving Ede, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee.

DE DUURZAME HOVENIER IN OMGEVING EDE

Als hoveniers willen wij de natuur graag een handje helpen. Want groen maakt gelukkig: het is goed voor mens, dier en klimaat. Daarom werken we met milieuvriendelijke materialen die lang meegaan en denken we na over de biodiversiteit in uw tuin. Zo creëren we een tuin waar niet alleen u vrolijk van wordt, maar de vlinders, vogels en bijen ook. Uiteraard hebben we ook slimme oplossingen voor regenwater en hitte. Dat betekent trouwens niet dat we de tegels in de ban hebben gedaan. In onze ogen is iedere vergroening weer een stapje vooruit. We adviseren u graag over duurzaamheid, maar onder de streep bepaalt u hoe duurzaam uw tuin wordt.

TUINAANLEG DOOR EEN HOVENIER

U heeft vast al genoeg ideeën over de aanleg van uw tuin. Misschien wilt u een moderne uitstraling, of juist een gezinsvriendelijke tuin waarin de kinderen lekker kunnen spelen. Onze experts hebben ruime ervaring met de aanleg van tuinen in alle stijlen en weten feilloos uw ideeën te vertalen naar de realiteit. Daarnaast denken we graag met u mee over hoe we uw tuin zo slim mogelijk kunnen aanleggen, zodat hij ieder seizoen aan het groeien en bloeien is en u iedere dag weer verrast wordt.

Bent u benieuwd naar wat voor soort tuinen we bij Janse & Berkhof Tuinen al aanlegden?

TUINONDERHOUD EDE

Zit u liever lekker in de tuin dan dat u erin werkt? Dat begrijpen wij. Wij bieden daarom als hovenier in de omgeving Ede tuinonderhoud aan binnen de gehele regio. U kunt kiezen voor eenmalig tuinonderhoud of een onderhoudscontract. Eenmalig onderhoud is ideaal als u uw tuin even niet zo goed heeft kunnen verzorgen; wanneer u ons belt, sturen wij zo snel mogelijk een hovenier langs om uw tuin weer netjes te maken. Met een onderhoudscontract bepaalt u zelf hoe vaak onze onderhoudshoveniers langskomen. Het grote voordeel hiervan is dat al uw planten, bloemen en bomen gerichte aandacht krijgen op het moment dat dat nodig is. Zo bent u altijd ontzorgd.

Kennis maken?

Neem contact met ons op.