&noscript=1 />

HOVENIER UTRECHT

U wilt een fijne groene tuin laten ontwerpen en aanleggen, of uw bestaande tuin op een duurzame manier laten onderhouden? Janse & Berkhof Tuinen is de duurzame hovenier in Utrecht en omstreken. Wij weten als geen ander hoe we uw wensen vertalen naar een prachtige tuin waar u iedere dag vrolijk van wordt en die ook nog eens goed is voor dier en klimaat. Wilt u dat wij met u meedenken? Neem gerust contact met ons op.

DE DUURZAME HOVENIER IN UTRECHT

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Een groene omgeving is goed voor de mens: het maakt ons gelukkiger. Maar ook voor dieren en het milieu is een groene tuin een feestje. Daarom adviseren we u graag over de biodiversiteit in uw duurzame tuin. Gebruiken we milieuvriendelijke materialen en natuurlijke bestrijdingsmiddelen. En dragen we slimme oplossingen aan voor het afvoeren van regenwater. Alles om de natuur een handje te helpen en de duurzame tuin te creëren waar u van droomt.

UW TUIN LATEN AANLEGGEN DOOR EEN HOVENIERSBEDRIJF

Een prachtige nieuwe tuin begint met een goed advies en dito ontwerp. Onze hoveniers kijken onder andere naar de zichtlijnen in de tuin, de zonligging en bodemstructuur. Op basis daarvan kijken we welke beplanting geschikt is en welke indeling werkt. Qua stijl kunnen we alle kanten op; van landelijke tuinen tot luxe stadstuinen en alles ertussenin. Het is maar net wat uw wens is! Wat vaststaat is dat u een perfecte tuin krijgt die ieder seizoen groeit en bloeit en waarin groen de hoofdrol speelt. Hiervoor hoeft u niet naar verschillende bedrijven: wij helpen u graag met tuinadvies, –ontwerp, –aanleg en –onderhoud.

GROEN TUINONDERHOUD IN UTRECHT

Als uw tuin eenmaal ligt wilt u er natuurlijk zoveel mogelijk van genieten, en het liefst met zo min mogelijk gedoe. Daarom ontzorgen we u ook in het onderhoud van uw duurzame tuin. Wij bieden tuinonderhoud aan in de hele regio Utrecht; van eenmalig, ad hoc onderhoud tot een onderhoudscontract zodat uw tuin altijd netjes en verzorgd is. Daarnaast kunnen we ook met u meedenken over strategische groenontwikkeling. Uiteraard geven we u altijd van tevoren een duidelijk kostenplaatje, zodat u weet waar u aan toe bent.

Kennis maken?

Neem contact met ons op.