&noscript=1 />

TUIN­ONDERHOUD

Wanneer uw prachtige tuin is ontworpen en aangelegd, wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Liefst zonder al te veel gedoe. Dus is het fijn als u het tuinonderhoud aan een groenpartner kunt toevertrouwen. De onderhoudshoveniers van Janse & Berkhof Tuinen houden uw buitenruimte strak en denken ondertussen strategisch mee over duurzame groenontwikkeling. Of het nu uw persoonlijke tuin of de tuin van een (recreatie)bedrijf, school of zorginstelling betreft.

EENMALIG TUINONDERHOUD

Het gebeurt ons allemaal. Een paar drukke weken, meerdere volle weekenden… Voor je het weet is de tuin in een kleine jungle veranderd of de buitenruimte verwilderd. In dat geval mag u ons altijd bellen om uw groen weer netjes te maken. Onze onderhoudshoveniers zijn elke dag aan de slag in de regio. Vaak kunnen we u snel helpen. Natuurlijk krijgt u van ons vooraf een duidelijke offerte voor het tuinonderhoud, zodat u weet waar u aan toe bent.

EEN VAST ONDERHOUDSRITME

Om het nog makkelijker te maken, kunt u kiezen voor een onderhoudscontract. Dan hoeft u niet iedere keer apart contact op te nemen, maar bepaalt u vooraf hoe vaak onze onderhoudshoveniers langskomen voor tuinonderhoud en advies. Elke week, elke maand, elk kwartaal of in een ander ritme als u dat fijner vindt. En dat levert heel wat voordelen op:

  • Scherpe onderhoudstarieven
  • De tuin blijft mooier dankzij precies de juiste aandacht op het juiste moment
  • Onze boomverzorgingsspecialisten ontzorgen u met boomonderhoud

MEERJARENONDERHOUD MET TERREINSCANS

Heeft u een grote tuin, veel groen of een buitenruimte met een strategische functie (zoals bij een bedrijf, school of zorginstelling)? Dan is het slim om het onderhoud aan de tuin planmatig aan te pakken. Dat doen we bij Janse & Berkhof Tuinen door middel van terreinscans. Onze hoveniers zijn opgeleid om deze uit te voeren. Zo brengen we de onderhoudsstaat, duurzaamheid, klimaatbestendigheid en biodiversiteit van een buitenruimte in kaart. Samen maken we een plan van aanpak, waarbij we stapsgewijs aan de slag gaan met onderhoud en kwaliteitsverbeteringen van uw tuin of buitenruimte.

TUINONDERHOUD OF TUINRENOVATIE?

Onderhoud betekent niet alleen maar de huidige staat behouden, maar ook deze verbeteren. Tevreden met de indeling van uw tuin, maar mist u een bepaalde sfeer? Of is de beplanting door de jaren heen rommelig geworden en aan grondige vernieuwing toe? Dan is tuinrenovatie interessant. Met een paar slimme ingrepen en een doordacht beplantingsplan geven we uw bestaande tuin een make-over.

Neem contact op

Kennis maken?

Neem contact met ons op.