&noscript=1 />

TUINONTWERP LATEN MAKEN

U denkt na over een tuin met een klein of groot oppervlakte en zit vol ideeën. Welk tuindesign heeft u voor ogen, welke ecologische materialen gaat u gebruiken, welke elementen wilt u allemaal terug zien komen in de tuininrichting… Onze duurzame tuinarchitect helpt u graag om in uw nieuwe tuin al die ideeën samen te brengen. Voor een tuinontwerp dat alle verwachtingen overtreft.

DUURZAAM TUINDESIGN

In elk tuinontwerp kijken we hoe we het milieu een plezier kunnen doen. Zo werken we graag met verantwoorde materialen met een gunstige transportafstand, hernieuwbaarheid en CO2-footprint. En we kijken naar hoe we kunnen bijdragen aan de biodiversiteit en een betere waterberging. Uiteindelijk komt de ecologische tuinarchitect met een ontwerp op maat en bepaalt u zelf hoe duurzaam uw tuin wordt.

Neem contact op

VAN SCHETS TOT 3D UW TUIN LATEN ONTWERPEN

Een tuin ontwerpen is een traject dat uit verschillende fases bestaat. We beginnen met een schetsontwerp, dat u een eerste indruk geeft van hoe uw luxe tuininrichting eruit kan gaan zien. Samen met u verfijnen we dat ontwerp steeds verder, rekening houdende met uw wensen én uw budget. Zo werken we toe naar een definitief tuinontwerp op maat, waarin maten, materialen en beplantingskeuzes tot in detail zijn vastgelegd. Daarna kunnen we op verzoek zelfs als voorproefje een 3D-ontwerp van uw tuin maken.

Hoe gaan wij te werk?

Een goede vlakverdeling vormt de basis bij het ontwerpen van een tuin. Daarom beginnen we duurzame tuin ontwerpen altijd bij inventariseren hoe u de tuin gebruikt en wat u belangrijk vindt. Op basis daarvan delen we de tuin in, waarbij we spelen met hoogtes en zichtlijnen. Zo zoeken we naar een mooie balans in openheid en beschutting.

SLIM BEPLANTINGSPLAN EN OOG VOOR TUINONDERHOUD

De volgende stap is een beplantingsplan. Met een mix van grassen, planten en andere groensoorten zorgen we dat uw tuin het hele jaar door groeit en bloeit. Natuurlijk kijken we daarbij goed naar de structuur en conditie van de bodem, alsook de zonligging van de tuin.

In onze tuinontwerpen speelt groen altijd een hoofdrol. Dat betekent niet dat u straks elk weekend met een snoeischaar in handen staat. Er zijn veel bomen, planten en grassen die weinig onderhoud nodig hebben. We adviseren u hierover graag. Ook kunnen we het tuinonderhoud voor u doen, zodat u er helemaal geen omkijken meer naar heeft.

INSPIRATIE VOOR ONTWERPEN VAN UW TUIN

Hier bij Janse & Berkhof tuinen pakken we graag alle soorten en maten tuinen aan. Van grote tuinen inrichten tot een landelijke tuin ontwerpen: wij doen het met plezier. Zelfs een villatuin ontwerpen gaan we niet uit de weg. Alvast weten wat wij in onze mars hebben voor u ons inschakelt? Bekijk onze projecten en laat u inspireren.

Lijkt een van deze ideeën u wat of heeft u een geheel eigen tuinontwerp voor ogen? Bespreek het gerust met onze ecologische tuinarchitect. Samen creëren we een tuin waar u jaren plezier van heeft.

Neem contact op

Kennis maken?

Neem contact met ons op.