Tuinaanleg

U heeft meer plezier van een tuin die goed is aangelegd. Een tuin die in elk seizoen groeit en bloeit en u steeds opnieuw verrast. We helpen u graag om op duurzame wijze zo’n tuin aan te leggen.

Aanleghovenier van Janse & Berkhof Tuinen is bezig met de beplanting van een tuin

 

Tuinen in alle stijlen

Bij Janse & Berkhof Tuinen leggen we tuinen aan in alle stijlen. Van klassieke tuinen tot moderne tuinen en van landelijke tuinen tot loungetuinen. We zijn benieuwd welke tuinstijl u aanspreekt! Twijfelt u nog? Bekijk dan eens de tuinen die we al aangelegd hebben. We denken graag met u mee bij de keuze voor een tuinstijl.

Ook leggen wij groene schoolpleinen voor basisscholen en middelbare scholen aan, waarbij wij u graag helpen met een mogelijke subsidieregeling.  

Tuinaanleg in verschillende tuinstijlen: moderne tuin, landelijke tuin, villatuin of boerderijtuin | Janse & Berkhof Tuinen

Groen in de hoofdrol

Goed om te weten: in de tuinen die we aanleggen speelt groen altijd de hoofdrol. We zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen opknapt van een beetje natuur om zich heen. Bomen, hagen, planten, grassen, bloemen, struiken en kruiden; ze geven geur, kleur en smaak aan uw tuin en helpen de biodiversiteit een handje. En met een slimme plantenkeuzes kost zo’n groene tuin écht niet meer tijd om te onderhouden.

Oog voor water

Eén van onze specialiteiten? Dat is het aanleggen van natuurlijke vijvers en zwemvijvers. Als u de ruimte in uw tuin hebt een echte aanrader. Ook in andere gevallen heeft water in de tuin onze hoogste aandacht. Met verbeteringen in de bodemstructuur en slimme oplossingen zoals infiltratiekratten of hydroblokken voorkomen we wateroverlast bij piekbuien en houdt uw tuin in droge periodes meer water vast.

Aanleghovenier is bezig met tuinbeplanting tijdens het aanleggen van een tuin | Janse & Berkhof Tuinen

Betrouwbare partners

Een sfeervolle veranda met buitenkeuken om te loungen? Speeltoestellen of een boomhut voor de kinderen? Het kan allemaal. Omdat we op ons best zijn als we met groen werken, schakelen we daarbij betrouwbare partners in. Natuurlijk blijven wij daarbij uw aanspreekpunt en voelen we ons verantwoordelijk voor het eindresultaat. We werken trouwens ook graag samen met bedrijven die u aandraagt.

Ga terug naar alle diensten

 

Zo leggen we jouw tuin aan