Tuinaanleg

U heeft meer plezier van een tuin die goed is aangelegd. Want als tuinaanleg goed gebeurt, heeft u een tuin die elk seizoen groeit en bloeit en u steeds opnieuw verrast. Zo’n duurzame, ecologische tuin aanleggen is iets waar wij u graag bij helpen. Of u nu een particulier, school, (recreatie)bedrijf, zorginstelling of overheid bent. Laat u inspireren door onze tuinen.

Aanleghovenier van Janse & Berkhof Tuinen is bezig met de beplanting van een tuin

 

DUURZAME TUIN AANLEGGEN IN ELKE STIJL

Bij Janse & Berkhof Tuinen leggen we exclusieve tuinen aan in alle stijlen. We kunnen zowel kleine als grote tuinen aanleggen en denken graag met u mee over een geschikt tuinontwerp. We zijn benieuwd welke tuinstijl u aanspreekt! Laat u alvast inspireren door tuinen die we al aangelegd hebben:

Of misschien gaat uw voorkeur wel uit naar een moderne tuin, loungetuin, kindvriendelijke tuin, prairietuin, rotstuin, bloementuin, wilde tuin of Engelse tuin. We zullen u hoe dan ook altijd inspireren om uw tuin of buitenruimte zo duurzaam en klimaatbestendig mogelijk in te richten.

Tuinaanleg in verschillende tuinstijlen: moderne tuin, landelijke tuin, villatuin of boerderijtuin | Janse & Berkhof Tuinen

Tuinaanleg met groen in de hoofdrol

Want als wij een tuin aanleggen, speelt groen altijd de hoofdrol. We zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen opknapt van een beetje natuur om zich heen. Bomen, hagen, planten, grassen, bloemen, struiken en kruiden; ze geven geur, kleur en smaak aan uw tuin en helpen de biodiversiteit een handje. En met een slimme plantenkeuzes kost het écht niet meer tijd om zo’n groene tuin te onderhouden.

Meer over onze liefde voor de natuur

Sierbestrating

Groen is niet het enige milieuvriendelijke materiaal dat we gebruiken. Als ecologische tuinaannemer is ook bestrating aanleggen voor ons een gelegenheid om een resultaat met een zo positief mogelijke footprint neer te zetten. Of het nu om terras- of tuintegels laten leggen gaat. Of misschien wilt u wel een tuinpad, border of ander element van tegels laten voorzien. Ons team van specialisten zet hun talent en vakmanschap er graag voor in.

Grote of kleine vijver aanleggen

Eén van onze specialiteiten is het aanleggen van natuurlijke vijvers en zwemvijvers. Een echte aanrader, als u de ruimte in uw tuin heeft. Ook in andere gevallen hebben wij oog voor water in de tuin. Zo voorkomen we wateroverlast bij piekbuien met verbeteringen in de bodemstructuur en slimme oplossingen rondom beregening, zoals infiltratiekratten of hydroblokken. Uw tuin houdt in droge periodes meer water vast en u heeft er meer plezier van.

Tuin laten aanleggen met betrouwbare partners

Een sfeervolle veranda met buitenkeuken om te loungen? Speeltoestellen of een boomhut voor de kinderen? Het kan allemaal. Omdat wij op ons best zijn als we met groen werken, schakelen we daarbij betrouwbare partners in. Natuurlijk blijven wij daarbij uw aanspreekpunt en voelen we ons verantwoordelijk voor het eindresultaat. We werken trouwens ook graag samen met bedrijven die u aandraagt.
Aanleghovenier is bezig met tuinbeplanting tijdens het aanleggen van een tuin | Janse & Berkhof Tuinen

Tuinaanleg kosten

Wilt u uw tuin laten doen door onze duurzame hoveniers? We geven u graag duidelijkheid over wat een tuin aanleggen zal kosten. Dat kan alleen met een offerte, zodat we rekening kunnen houden met al uw wensen. Vraag de kosten van uw tuinaanleg of eerst persoonlijk tuinadvies aan door contact op te nemen. We helpen u zo snel mogelijk verder.

 

Heeft u vragen over het aanleggen van uw tuin?

Neem contact met ons op