&noscript=1 />

TUINADVIES

Een prachtige, levendige groene tuin. Wie wil dat nou niet? Maar een tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden is zo simpel nog niet. Daarom denken onze duurzame hoveniers graag mee over de perfecte tuin. Voor uw woning, bedrijfspand, schoolgebouw, zorginstelling of gemeentelijk groen. Samen creëren we een duurzame tuin of buitenruimte waar het elke dag genieten is.

ADVIES VOOR UW TUININRICHTING

Het oog wil ook wat. Hoe combineert u uw wensen wat betreft uitstraling met een duurzame aanpak? Onze hoveniers weten een passie voor groen vlekkeloos met wat u mooi en belangrijk vindt te combineren. Zo kijken we onder andere naar hoogtes en zichtlijnen, welke beplanting geschikt is, de structuur en conditie van de bodem en de zonligging.

Neem contact op

TUINONTWERP EN -ADVIES

Als wij u over uw tuininrichting advies geven, hoeft u vervolgens niet op zoek naar een andere partij. Ook de uitvoering van het tuinontwerp vertrouwt u met een gerust hart aan ons toe. Uiteraard nemen we dit niet zomaar uit handen – onze specialisten blijven met u in overleg. Wij zullen u volop inspireren, u bepaalt uiteindelijk hoe de tuin of buitenruimte eruit komt te zien en hoe duurzaam deze wordt.

Tuinontwerp

TUINONDERHOUD EN -ADVIES

Tuinadvies geven wij in elke fase van het traject. Dus ook als de tuin al ligt en u deze wilt laten onderhouden. Of als uw buitenruimte toe is aan een renovatie. Op ieder moment denken wij na over wat de beste keuzes zijn en hoe wij uw wensen slim kunnen verpakken in een duurzaam eindresultaat.

DUURZAAM TUINADVIES OP MAAT

U merkt het al: wij werken uit liefde voor de natuur. Bij alles wat wij doen, speelt groen de hoofdrol. Want een beetje meer natuur maakt niet alleen ons gelukkig, maar ook de rest van de omgeving. Daarom geven wij zo duurzaam mogelijk tuinadvies. Altijd op maat, dus maakt u zich geen zorgen: we doen tegels niet in de ban en uw wensen tellen net zozeer mee als onze passie voor groen. Elk stapje groener is winst, of dat nu groot of klein is. Zo zetten we samen een aantrekkelijke omgeving neer die de natuur een handje helpt.

Wat wij doen

Kennis maken?

Neem contact met ons op.