&noscript=1 />
boomverzorging

BOOM­VERZORGING

Bomen zijn een prachtige aanwinst in uw duurzame tuin of buitenruimte. Ze zorgen voor schaduw en verkoeling en trekken allerlei tuindieren aan. Om u de beste bomenverzorging te bieden werken we graag samen met BOOM Professionals. Voor gezonde bomen, die lang meegaan! U kunt bij ons en bij BOOM terecht voor bomenverzorging in de breedste zin van het woord: van advies tot onderhoud en eventueel bomen kappen of vellen op een veilige manier.

Neem contact met ons op

BOMENVERZORGING VOOR PARTICULIEREN

De verzorging van uw bomen kan een flinke klus zijn. Zo is het belangrijk om regelmatig te kijken of ze nog goed groeien en of er zich geen problemen voordoen. Het kan nodig zijn om dode takken te snoeien of om in te grijpen op een ziekte veroorzaakt door schimmels, bacteriën of insecten.

Wij begrijpen dat u daar niet altijd tijd voor heeft. Daarom neemt BOOM Professionals de bomenverzorging graag van u over. Zij hebben ervaren en goed opgeleide boomverzorgingsspecialisten in dienst, die als geen ander weten hoe ze uw bomen op een natuurlijke manier in topconditie houden. Door middel van preventief onderhoud en het uitvoeren van ingrepen op zieke bomen (zoals het toedienen van extra zuurstof of voedingsstoffen) houden we uw bomen in vorm. Zo heeft u er geen omkijken naar!

Lees meer over ons

BOOM ADVIES VAN DE SPECIALIST

Een paar mooie bomen kunnen uw tuin helemaal afmaken. Ze zorgen bijvoorbeeld voor diepte en beschutting en ze trekken vaak vogels en insecten aan. Maar welke boom past nu echt bij uw tuin? Zal de boom die u op het oog hebt het goed doen op zijn standplaats? En hoe zit het met de bodemconditie? We helpen u graag uit de brand met een boom advies gericht op uw situatie. Zo kiezen we samen de meest geschikte boom voor uw duurzame tuin.

Heeft u al bomen en heeft u vragen over duurzaam onderhoud of ziektes? Ook daarvoor kunnen de boomverzorgingsspecialisten van BOOM een advies opstellen. Ze geven u hierin tips over onderhoud en een indicatie van de kosten voor bomenverzorging.

Neem contact op

BOOM LATEN KAPPEN

We laten het liefst iedere boom overeind staan, maar soms is het nodig om een boom te laten kappen of vellen. Bijvoorbeeld als hij ziek is en niet meer gered kan worden. Of als er een valrisico bestaat, waardoor het niet meer veilig is om bij de boom in de buurt te komen. In dat geval kunt u de boom laten kappen of vellen door een boomverzorger. Zij doen dit op een veilige manier en kunnen daarna ook de stobbe voor u weghalen.

BOOMONDERHOUD VOOR BEDRIJVEN

Heeft u meerdere bomen op uw bedrijfsterrein? BOOM helpt u graag om uw bomen mooi te houden en de veiligheid te waarborgen. Dit doen zij door middel van een bomenplan. U wordt ontzorgt met structurele boomveiligheidcontroles (Virtual Tree Assessment) en  preventief boomonderhoud, zodat u voldoet aan uw zorgplicht als terreinbeheerder maar er zelf geen omkijken naar heeft. Natuurlijk biedt BOOM ook snelle ondersteuning bij stormschade of overlast, bijvoorbeeld van de eikenprocessierups.

VEILIGE BOMENVERZORGING

BOOM Professionals pakt bomenverzorging op een duurzame en veilige manier aan. We werken dan ook met ervaren boomverzorgingsspecialisten, die allemaal de opleiding European Tree Worker hebben afgerond en werken met oog voor uw omgeving.

Kennis maken?

Neem contact met ons op.