&noscript=1 />

Trotse nummer drie duurzaamste hovenier van Nederland

De afgelopen jaren hebben wij als Janse en Berkhof hoveniers een visie ontwikkeld op duurzame tuinen. Tuinen die goed zijn voor mens en natuur. Dit laten we terugkomen in onze ontwerpen, renovatie en onderhoud. Een nominatie als duurzaamste hovenier van Nederland is dan de kers op de taart! Uiteindelijk zijn wij de nummer drie duurzaamste hovenier van Nederland geworden en daar zijn wij ontzettend trots op!

Wat is dan een duurzame tuin?

Een duurzame tuin is gemaakt van milieuvriendelijke materialen die lang meegaan en een lage ecologische footprint hebben. De beplanting is lekker groen en gevarieerd, waardoor allerlei dieren uw tuin opzoeken en de biodiversiteit toeneemt. Van vogels tot insecten en van bijen tot egels. En: door slimme oplossingen voor regenwater en extreme hitte zijn duurzame tuinen klimaatbestendig. Als partner van NL Greenlabel weten we als geen ander hoe we zo’n ecologische en duurzame tuin voor u ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Ik wil meer informatie

Een tuin met duurzame materialen

Van het zitje tot de schutting en van de borders tot de wandelpaden; we bouwen een duurzame tuin zoveel mogelijk op uit duurzame materialen. Bijvoorbeeld materialen die hernieuwbaar zijn en waarbij geen vervuilend transport nodig is geweest om ze te vervoeren. Dat betekent dat we vaak gaan voor milieuvriendelijke houtsoorten en mooie natuurlijke stenen. Samen met u kijken we waar we groene keuzes kunnen maken en welke duurzame materialen passen bij uw tuin.

Kennis maken?

Neem contact met ons op.