&noscript=1 />

HOVENIER BARNEVELD

Ziet u zichzelf van de zomer genieten in uw eigen duurzame tuin? Of heeft u al een mooie, groene tuin die u wilt laten onderhouden door een ecologische hovenier? Janse & Berkhof Tuinen is de duurzame hovenier in omgeving Barneveld. Wij denken graag met u mee in het hele proces van uw tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

ECOLOGISCHE HOVENIER OMGEVING BARNEVELD

Wij zijn ervan overtuigd dat groen goed doet. Voor mens, dier en milieu. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van duurzame, ecologische tuinen. Tuinen waarin u vanaf een van de knusse zitjes uitkijkt op vlinderstruiken vol vlinders en bijen en waar u geniet van de vele vogels in het struweel. We gebruiken waar mogelijk milieuvriendelijke materialen, natuurlijke bestrijdingsmiddelen en elektrische apparatuur. Voor de afvoer van regenwater en hitte verzinnen we slimme, groene oplossingen. Zodat u geniet van een groen paradijsje in uw achtertuin! Maar: dat we een duurzame hovenier zijn betekent niet dat we de tegels in de ban hebben gedaan. Onder de streep bepaalt u zelf hoe groen en duurzaam uw tuin wordt.

TUINAANLEG DOOR EEN HOVENIER IN BARNEVELD

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen in Barneveld? Of u nu een landelijke tuin wilt waar u echt het buitengevoel beleeft of juist een rustieke stadstuin met een Mediterraan tintje, bij Janse & Berkhof Tuinen weten we als geen ander hoe we uw wensen vertalen naar een prachtige duurzame tuin. In de ontwerpfase kijken we naar de ruimte in uw tuin en waar we het beste de zichtlijnen kunnen laten lopen, zodat we tot een optimaal ontwerp komen. Heeft u het ontwerp eenmaal goedgekeurd, dan gaan we aan de slag met het aanleggen van uw duurzame tuin. Dat doen we met elektrische apparatuur en milieuvriendelijke materialen – we zijn niet voor niets de dé duurzame hovenier in omgeving Barneveld!

Benieuwd naar ons werk? Kijk eens naar deze ecologische tuinen in omgeving Barneveld die we eerder aanlegden.

TUINONDERHOUD BARNEVELD EN OMSTREKEN

Als uw duurzame tuin eenmaal ligt, wilt u er natuurlijk van genieten zonder al te veel gedoe. Om u helemaal te ontzorgen bieden wij ook tuinonderhoud in Barneveld en omstreken aan. Het onderhoud doen wij zo vaak als u wilt; dat kan eenmalig en ad hoc zijn, maar een vast onderhoudscontract behoort ook tot de mogelijkheden. Zo krijgt uw duurzame tuin altijd de aandacht die hij verdient! En extra fijn: we bespreken van tevoren het complete kostenplaatje met u, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

WAT WIJ ALS DUURZAME HOVENIER NOG MEER DOEN

Naast het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw duurzame tuin bieden wij meer diensten aan om u te ontzorgen. Denk bijvoorbeeld aan ecologisch tuinadvies over hoe u de beste combinatie maakt tussen duurzaamheid en een stijlvolle uitstraling. Of periodieke boomverzorging om het groen in uw tuin in de best mogelijke conditie te houden.

Kennis maken?

Neem contact met ons op.