&noscript=1 />

Groen recreatiepark

Vakanties. Ze kunnen ons niet lang genoeg duren. En nu recreatiepark De Boshoek in elk seizoen bloeit, wil je helemaal niet meer naar huis….

TERRAS VERGROENEN

Dit Voorthuizense recreatiebedrijf wilde serieus vergroenen. Meer kleur, beleving en sfeer met bomen, planten, bloemen en kruiden. Dat was de missie. We zetten eerst onze tanden in het terras rond het hoofdgebouw van De Boshoek. Je geniet er nu van een hapje en drankje tussen groene borders. Ook hebben we meerdere krentenbomen geplant. Want zeg nou zelf, het zit toch veel lekkerder onder zo’n natuurlijke parasol?

MINI-ECOLOGISCHE ROUTE

Next? Het halfverharde belevingspad dat over het park slingert, tussen de recreatiewoningen door. Je wandelt er voortaan tussen een explosie van kleuren. Roze Echinacea’s, gele Rudbeckia’s, paarse Salvia’s; een feestje om te zien. Ook vlinders en insecten zijn er blij mee. Door de nieuwe beplanting is namelijk een mini-ecologische route ontstaan. Goed voor de biodiversiteit en natuurlijk voor de afwatering.

DUURZAAM GROENBEHEER

Janse & Berkhof Tuinen is de vaste onderhoudspartner van De Boshoek. We voeren het groenbeheer bij dit recreatiebedrijf op een zo natuurlijk mogelijke wijze uit. Zo laten we een deel van de beplanting in de winter staan, zodat insecten de koude maanden overleven. Ook laten we het snoeisel in het voorjaar liggen, als bemesting voor de beplanting.

Kennis maken?

Neem contact met ons op.