&noscript=1 />

Parktuin met eigen eiland

Geen meter vlak

Dat vlakke terrein herken je niet meer terug. Overal in de tuin zijn glooiingen aangebracht, waardoor de tuin diepte krijgt. Je hebt steeds het gevoel: wat zou er achter die heuvel liggen? De gewenste zwemspa brachten we ook verhoogd in zo’n heuvel aan. Je dobbert er nu twee meter boven het maaiveld, met een jaloersmakend uitzicht…

Groen en onderhoudsvriendelijk

Met een tuin zo groot als een voetbalveld is het belangrijk om slimme groenkeuzes te maken. Hagen en bodembedekkers vormen hier de onderhoudsvriendelijke basis. De accenten komen van kleurrijke, uitbundige bloeiers die deze tuin een Engelse touch geven. Zie je trouwens die Elzen? Die vormden eerst een houtwal. Zoveel karakter kap je niet. Daarom gaven we ze een nieuwe plek in de borders, waar ze nog beter tot hun recht komen.

Eiland met vuurplaats

Maar als we moeten kiezen? Dan is een eigen eiland toch wel het stoerste van deze tuin. Over de natuurlijke, houten brug loop je naar deze beschutte plek waar je even van de wereld bent. Neem plaats op een van de boomstammen rond de vuurplaats. Goede fles wijn erbij, een sterrenhemel boven je hoofd. Beter wordt het leven niet, toch?

Boerderijtuin
Beplanting tuinen
diervriendelijke-planten

Kennis maken?

Neem contact met ons op.