&noscript=1 />

Wijk Bloemendal

Op dit moment wordt er gebouwd aan de nieuwe wijk Bloemendal in Barneveld. Een gebied dat wordt omgetoverd tot prachtige woonwijk waarin duurzaamheid en natuur centraal staan. Om de natuur en biodiversiteit centraal te laten staan worden er verschillende maatregelen genomen waaraan inwoners zich dienen te houden. Wilt u een tuin aanleggen of bent u op zoek naar advies? Wij denken graag met u mee!

DUURZAME TUIN AANLEGGEN IN ELKE STIJL

Als (toekomstige) bewoner van de wijk Bloemendal bent u waarschijnlijk al hard aan het nadenken over hoe u uw huis wilt gaat inrichten. Heeft u hierbij ook al nagedacht over uw tuin? Gaat u deze zelf aanleggen of kiest u voor een hovenier? Kiest u voor een strakke tuin of wilt u meer de natuurlijke kant op? Volgens ons allemaal relevante vragen die zeker langs gaan komen wanneer u aan de slag gaat met uw nieuwe tuin!

Bij Janse & Berkhof Tuinen leggen we verschillende soorten duurzame tuinen aan. Van klein tot groot en van zeer exclusief tot iets normaler. Een ding weet u in ieder geval zeker, uw tuin sluit exact aan bij de visie van de wijk Bloemendal.

Bent u benieuwd naar ons werk? Hieronder hebben wij een project uitgelicht waarin wij een strakke, maar ook zeker duurzame tuin met veel nadruk op groen hebben aangelegd. 

NATUURLIJKE STADSTUIN

Wij hebben deze prachtige tuin mogen aanleggen met verschillende duurzame elementen. De hoofdrol in deze tuin was uiteraard weggelegd voor het groen. Zo zijn de kale tuinmuren weggewerkt met klimplanten. In de borders kozen we voor variëteit in bloeitijden. Zo is de Lavendel in de zomer op zijn mooist, terwijl de Anemonen in het najaar het stokje overnemen. De vijg en kruidensoorten als de Origanum en Rosmarinus geven een mediterraan tintje aan deze stadstuin. Een prachtige tuin dus voor een mooie duurzame wijk.

DUURZAME TUIN

Als (toekomstig) bewoner van de wijk Bloemendal bent u verzekerd van een prachtige groene en duurzame omgeving. Hoe mooi is het om met uw tuin hierop aan te sluiten? Sterker nog, er worden verschillende eisen gesteld vanuit de gemeente zodat uw tuin ook echt aansluit bij de visie van de omgeving. Als Janse & Berkhof tuinen hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp en aanleg van duurzame tuinen. Wij starten altijd met een vrijblijvend gesprek waarin we samen met u op zoek gaan naar de perfecte tuin. Op basis hiervan kunnen we een ontwerp maken. Bij akkoord kunnen we aan de slag gaan met het aanleggen van uw tuin.

Meer over duurzame tuinen

Kennis maken?

Neem contact met ons op.