&noscript=1 />

WERKEN BIJ JANSE & BERKHOF TUINEN

Hé hovenier of aanstormend hovenier. We zouden het leuk vinden om kennis met je te maken. We groeien namelijk hard en zijn steeds op zoek naar vakmensen die net als wij gek zijn van duurzame, groene tuinen! Check onze vacatures of stuur gewoon een berichtje als je jezelf bij ons ziet werken.

GOED GEREGELD, GEZELLIG TEAM!

Janse & Berkhof Tuinen is een stabiel bedrijf dat de zaken goed en veilig geregeld heeft. Je werkt met de nieuwste materialen en technieken en krijgt veel kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen. Het team waar je in terechtkomt? Dat bestaat uit zo’n 10 collega’s. Van beginnende tot ervaren hoveniers. De sfeer is ontspannen en informeel. We doen het écht samen!

AAN DE SLAG BIJ EEN DUURZAME HOVENIER

Janse & Berkhof Tuinen is een middelgroot hoveniersbedrijf uit Barneveld dat mooie tuinen en buitenruimtes maakt. Dat doen we altijd op duurzame en klimaatbestendige wijze. Lekker groen, met oog voor biodiversiteit en slimme oplossingen voor regenwater en extreme hitte. Dat doen we onder meer voor particulieren, scholen, (recreatie)bedrijven, zorginstellingen en overheden.

Kennis maken?

Neem contact met ons op.