&noscript=1 />

SAMEN­WERKEN MET JANSE & BERKHOF

SAMEN VOOR EEN GROENERE WERELD

Ben je op zoek naar kennis over duurzame tuinen en klimaatbestendige buitenruimtes? Of een groenpartner die strategisch met je meedenkt of samen wil innoveren? Bij Janse & Berkhof Tuinen werken we graag samen met iedereen die net als wij de wereld een beetje groener wil maken.

SLIM SAMENWERKEN

We horen graag wat je bezighoudt en waar jij in uitblinkt. Voor ons geldt: ons hart gaat sneller kloppen van alles wat met duurzaam en groen te maken heeft. Als partner van NL Greenlabel brengen we graag onze kennis over biodiversiteit, ecologie en klimaatbestendigheid in. Dat kan één op één, maar we staan ook open voor bijvoorbeeld een samenwerkingsverband of het geven van presentaties.

WINST VOOR IEDEREEN

In onze samenwerking zoeken we altijd naar win-winsituaties. We geloven dat we die het best kunnen bereiken als de samenwerking gelijkwaardig is. Als we ergens instappen, doen we dat in principe voor de lange termijn. En needless to say: we doen alleen mee als de natuur er beter van wordt. Matcht dat met waar jij waarde aan hecht?

MOOIE PARTNERSHIPS

Samen met een betonproducent ontwierpen we een CO2-reducerende keerwand, die bijdraagt aan de biodiversiteit. Met woonpartners in de regio werken we samen aan het stimuleren van groenbewustzijn en het verduurzamen van tuinen. En we delen onze kennis bij ondernemersverenigingen en op scholen. We werken dus al volop samen. We zijn benieuwd welke kansen jij ziet!

Kennis maken?

Neem contact met ons op.