&noscript=1 />

Robots in je tuin? Nog even en dan kan het

De tuin van de toekomst? De hoveniers van Janse & Berkhof Tuinen lieten zich inspireren tijdens het vakevent Meesters in Tuinen.

Meesters in Tuinen is een grootschalig evenement voor hoveniers en tuinarchitecten. Tijdens het evenement presenteren de meest toonaangevende architecten en hoveniers hun ontwerpen en tuinen. De perfecte inspiratiebron voor Dirk-Jan Janse en Jan Berkhof van Janse & Berkhof Tuinen. Wat kunnen we in de toekomst verwachten?

GEEN ONDERHOUD IN DE TOEKOMST

“De deelnemers van Meesters in Tuinen lieten zien welke ontwikkelingen eraan komen”, vertelt Dirk-Jan. “Zo vertelde futurist Richard Hooijdonk bijvoorbeeld over de toekomst van de tuin. Wist je dat machines over een paar jaar kunnen voorzien in het onderhoud van de tuin? Dan heb ik het niet over de grote industriële machines, maar over een klein huis-tuin-en-keukenapparaat. Het duurt niet lang voordat dit apparaat net zo onmisbaar is als de stofzuiger.” De geleerde lessen nemen de hoveniers van Janse & Berkhof Tuinen mee bij het ontwerpen van nieuwe tuinen.

Kennis maken?

Neem contact met ons op.