Over ons

Janse & Berkhof Tuinen

Janse & Berkhof Tuinen is een middelgroot hoveniersbedrijf dat duurzame tuinen en natuurlijke buitenruimtes maakt. Dat doen we onder meer voor particulieren, scholen, (recreatie)bedrijven, zorginstellingen en overheden.

Tuinarchitect van Janse & Berkhof Tuinen is een tuin aan het ontwerpen op zijn computer

WAT ONS DRIJFT

Uit liefde voor de natuur

Een beetje meer natuur. Thuis, op school, of op uw werkplek. Dat gunnen we iedereen. Want groen maakt niet alleen ons gelukkig. Ook vogels, vlinders, insecten en andere tuindieren worden er blij van. Daarom maken wij duurzame tuinen en natuurlijke buitenruimtes. Groene omgevingen die in elk seizoen verrassen en de zintuigen prikkelen. Uit liefde voor de natuur!

PARTNER VAN NL GREENLABEL

De duurzame hovenier

Hoe leg je tuinen aan die een zo positief mogelijke footprint hebben? Buitenruimtes die klimaatbestendig zijn? Daar hebben we bij Janse & Berkhof Tuinen veel onderzoek naar gedaan. Als duurzame hovenier en partner van NL Greenlabel kunnen we u ook alles vertellen over milieuvriendelijke materialen, biodiversiteit en ecologie. Uiteraard werken we zelf ook duurzaam. Zo gebruiken we zoveel mogelijk elektrisch gereedschap en gebruiken we alleen natuurlijke bestrijdingsmiddelen tijdens tuinonderhoud en terreinonderhoud.

TALENT EN VAKMANSCHAP

Team van specialisten

Het hoveniersvak is veelzijdig. Om u optimaal van dienst te zijn, beschikken we bij Janse & Berkhof Tuinen over specialisten die zich steeds blijven verdiepen in hun discipline. Van een tuinarchitect tot een duurzaamheidsadviseur en van aanleghoveniers en onderhoudsspecialisten tot boomverzorgingsdeskundigen.

MAAK KENNIS MET

Dirk-Jan Janse & Jan Berkhof

Aangenaam. Wij zijn Dirk-Jan en Jan. Oprichters van Janse & Berkhof Tuinen. Gek van alles wat groeit en bloeit en gemaakt om buiten te zijn. Samen willen we een zo groen mogelijke wereld doorgeven aan onze kinderen. Elk stapje in die richting telt. Zullen we een keer kennismaken?

Neem contact op