Tuin­onderhoud

Of u nu als particulier in het weekend liever geniet dan werkt in uw tuin. Of als (recreatie)bedrijf, school of zorginstelling een groenpartner zoekt die niet alleen de buitenruimte strak houdt, maar ook strategisch meedenkt over duurzame groentontwikkeling. Janse & Berkhof Tuinen heeft de onderhoudshoveniers die u ontzorgen!

Tuinonderhoud van beplanting door een onderhoudshovenier

 

Eenmalige tuinonderhoud…

Het gebeurt ons allemaal. Een paar drukke weken, twee volle weekenden; voor je het weet is de tuin een kleine jungle of de buitenruimte verwilderd. U mag ons altijd bellen om uw groen weer netjes te maken. Onze onderhoudshoveniers zijn elke dag aan de slag in de regio. Vaak kunnen we u snel helpen. Natuurlijk krijgt u van ons vooraf een duidelijke offerte voor het tuinonderhoud, zodat u weet waar u aan toe bent.

… of een vast onderhouds­ritme

Om het nog makkelijker te maken, kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract. Bepaal daarbij zelf hoe vaak onze onderhoudsspecialisten komen. Elke week, elke maand, elk kwartaal of in een ander ritme als u dat fijner vindt. U profiteert dan van scherpe onderhoudstarieven. Ook blijft uw tuin of buitenruimte mooier omdat we bloemen, planten, kruiden en grassen precies de juiste aandacht op het juiste moment kunnen geven. Tenslotte ontzorgen onze boomverzorgingsspecialisten u met boomonderhoud.

Een onderhoudshovenier van Janse & Berkhof Tuinen is bezig met tuinonderhoud

Terreinscans en meerjaren­onderhoud

Heeft u een grote tuin, veel groen of heeft de buitenruimte voor uw bedrijf, school of zorginstelling een strategische functie? Dan is het slim om het groenonderhoud planmatig aan te pakken. Janse & Berkhof Tuinen beschikt over hoveniers die opgeleid zijn om terreinscans uit te voeren. We brengen met zo’n scan de onderhoudsstaat, duurzaamheid, klimaatbestendigheid en biodiversiteit van een ruimte in kaart. Samen maken we een plan van aanpak, waarbij we stapsgewijs aan de slag gaan met onderhoud en kwaliteitsverbeteringen van uw tuin of buitenruimte.

Tuinrenovatie

Tevreden met de indeling van uw tuin, maar mist u sfeer of is de beplanting door de jaren heen verrommeld? Dan is een tuinrenovatie interessant. Wilt u graag met een paar slimme ingrepen en een doordacht beplantingsplan uw bestaande tuin een make-over geven? Neem dan gerust contact met ons op.

Ga terug naar alle diensten

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op