Luxe tuin

Aanleghovenier van Janse & Berkhof Tuinen is bezig met de beplanting van een tuinHoogwaardige, duurzame materialen die goed zijn voor mens en natuur. Een ontwerp van hoge kwaliteit en beplanting waarover is nagedacht. In een luxe tuin is het elke dag genieten! Of u nu gaat voor een glooiende groene oase of juist een moderne villatuin, bij Janse & Berkhof Tuinen weten we als geen ander hoe we samen met u een luxe, groene tuin creëren waar u blij van wordt.

Inspiratie voor een luxe tuin

Bij het ontwerpen van een luxe tuin laten we ons graag inspireren door de omgeving én door uw woning. Een mooi voorbeeld is deze natuurlijke tuin met vijver en vuurplaats  die we ontwierpen in Arnhem. We zochten in dit ontwerp de verbinding met de bomenrij achter het huis om zo een heerlijk gevoel van vrijheid te creëren. De strakke lijnen van de woning komen terug in het ontwerp van de vijver. Over ieder detail is nagedacht: van de organische, ronde vorm van de vuurplaats tot de bomen en heesters die voor een stukje privacy zorgen.

Luxe tuin inrichting

De juiste inrichting geeft uw luxe tuin een prettige dynamiek. Onze specialisten kijken daarom samen met u naar uw wensen en vertalen die naar een tuinontwerp dat bij u en uw tuin past. Denk daarbij bijvoorbeeld aan glooiende heuvels die de tuin diepte geven, slim geplaatste bomen en planten en accenten in de vorm van knusse, beschutte zitjes. Deze luxe parktuin van maar liefst 6.400 m2 in Rockanje heeft het allemaal. De tuin heeft zelfs een eigen eiland, waar het heerlijk ontspannen is.

Duurzaam en exclusief

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We adviseren u dan ook graag over manieren om uw luxe tuin groener te maken. Dat luxe en een duurzame aanpak goed hand in hand gaan laat deze landelijke tuin met zwembad en poolhouse zien. Hier is gekozen voor een ruimtelijke opzet met lange zichtlijnen. Een brede oprijlaan aan de voorkant van de woning zorgt voor een koninklijke entree. De beplanting is afgestemd op de omgeving en creëert niet alleen een paradijsje voor iedereen die het terras op gaat, maar ook voor de vlinders en bijen. 

 

Uw luxe tuin realiseren

Wilt u met uw luxe tuin aan de slag? U kunt voor het hele proces terecht bij ons: van advies en ontwerp tot aanleg en onderhoud. Onze specialisten adviseren u over de inrichting van de tuin en zetten samen met u uw wensen om in een ontwerp dat écht bij u past. Ligt de tuin eenmaal, dan staan onze onderhoudshoveniers voor u klaar om uw luxe tuin mooi te houden. 

U kunt bij ons terecht voor:

 

 

Binnenkort genieten in uw eigen luxe tuin?

Neem contact met ons op